In jouw tuin kan alles! Online Tuincoach

Online Tuincoach is gestart als ZZP’er met een logo en eenvoudige website. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en daarmee onder andere ook het systeem van werken. De communicatiewensen namen toe, maar de mogelijkheden binnen stijl ontbraken.

Studio Vierkant helpt mee met de uitbreiding van visuele communicatie en branding voor meer authenticiteit en herkenbaarheid. Zo hebben we het merk een persoonlijke touch gegeven, de kleuren blauw en créme toegevoegd, maar ook nieuwe stijlelementen en fonts die de Online Tuincoach herkenbaar maakt in alle grafische uitingen, zoals borden voor in tuinen, advertenties, digitale werkinstructies voor klanten en een heldere website die meer tijd bespaart in het maken van offertes en het beantwoorden van klantvragen.


In jouw tuin kan alles!
Hoe groot, klein, schaduwrijk of droog jouw tuin ook is, wij geloven dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt. Jouw wensen en eisen zijn altijd de leidraad bij onze ontwerpen. In elke (echt elke!) tuin is er plek voor een boom, gazon of vijver. We gaan slim en creatief om met bestaande materialen of beplanting. We kiezen voor oplossingen die met je mee groeien en ontwerpen niet alleen een tuin voor nu, maar ook voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar nu een trampoline staat, maar waar misschien straks geen kinderen meer op spelen. En door goed te kijken naar de ligging van de tuin en zoveel mogelijk ‘met de natuur mee’ te tuinieren, voorkomen we teleurstellingen en besparen we geld, tijd en moeite.

Studio Vierkant ontwikkelde: 

(re)branding | updaten stijl | website | tuinborden