‘De keuzes die je vandaag maakt, hebben gevolgen voor morgen. In een maatschappij waar vandaag veel groeiende problemen worden gedeeld, worden morgen oplossingen voor bedacht. In het klein en in het groot.’

Werk jij mee aan één van die oplossingen? Heb je een betekenisvolle organisatie, schrijf je een boek of bouw je aan een initiatief? Door middel van merkidentiteit en branding help ik je graag met jouw verhaal, droom of doel te visualiseren. Authentiek, vanuit de kern. Gericht op jouw doelgroep. In de vorm die bij jou past.

Ik ben Karin, 33 jaar en al van jongs af aan wist ik dat ik een creatieve studie wilde doen. Ik ben een denker, geniet van creëren, organiseren en ben fan van lijstjes. Overzicht dus. Mooie kleurcombinaties, typografie, materiaal en compositie trekken mijn aandacht. Lang dacht ik later als ik groot ben binnenhuisarchitect te willen worden, maar ik merkte steeds meer liefde voor grafisch ontwerp. Toen ik het Nimeto heb afgerond, wilde ik graag meer focussen op creativiteit. Daarom vervolgde ik mijn studie met de opleiding Graphic Design op ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten.

In 2016 startte ik Studio Vierkant, waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb! Mijn droom als eigen ondernemer werd eerder werkelijkheid dan gedacht. Ik startte met het verlangen naar flexibiliteit en daardoor de focus op creativiteit, maar vooral met de wens om ieder ontwerpproces van begin tot eind te begeleiden. Inmiddels heb ik een groep creatieve specialisten om mij heen verzameld om een kwalitatief totaalbeeld aan de opdrachtgever te kunnen bieden, maar hierdoor kan ik zelf het concept en proces vasthouden tot een duurzaam resultaat. 

 

‘Ontwerpen is niet alleen het vormgeven van iets esthetisch, maar ook het oplossen van een probleem, het verminderen van irritaties of het verduidelijken van een verhaal.’ 

 

Van research tot creatief concept
Met Studio Vierkant wil ik graag van betekenis zijn voor organisaties die iets toe willen voegen aan de maatschappij.  In deze tijd, waarin het steeds moeilijker wordt om op te vallen, is het mijn uitdaging om iedere opdracht zo onderscheidend mogelijk te maken. Zo ontstaat er een ontwerp waarmee je jouw bedrijf verder kan bouwen. Ik help vanuit Nijkerk organisaties hun doel te bereiken door vanuit het hart naar een creatief concept en ontwerp te werken.  Jouw organisatie straalt uit wie hij is in alles wat hij doet!

Kan jij visueel wel wat sturing gebruiken? Ben je toe aan een nieuwe huisstijl, rebranding of een creatief concept? Heb je al een visuele identiteit, maar wil je graag een grafische uiting als een flyer, visitekaartjes of signing? Of heb je andere vragen? Laat het weten!

Kennismaken? Superleuk!

Heb je, hoe klein of groot ook, hulp nodig bij jouw visuele communicatie? Let’s connect! We starten vrijblijvend met een kennismakingsgesprek, waarin ik je vertel wat Studio Vierkant voor je van betekenis kan zijn.

Contact