Stukje Vierkant | Webshop met grafische producten

Webshop naast Studio Vierkant met producten, ontstaan vanuit inspiratie of experiment

‘Regelmatig kan ik ’s avonds niet slapen. Oké. Soms omdat de kids mij wakker houden, maar vaak ook omdat ik een idee heb. Ik ben het dan he-le-maal aan het uitwerken in mijn hoofd. De grootste plannen, waarvan velen nooit uitgewerkt worden. Onder de deken, zodat ik mijn man niet wakker maak, typ ik alles in mijn telefoon. Ik probeer te slapen, bedenk een mooie tagline, kan weer niet slapen tot ik hem genoteerd heb en ga zo maar door. Heel leuk natuurlijk, maar frustrerend als ik de volgende ochtend moe opsta. Soms begrijp ik de volgende ochtend niet waarom dít mij zo lang wakker gehouden heeft. Maar het gebeurt regelmatig dat het idee blijft hangen. Alleen het uitwerken… dat schiet er dan bij in.

‘Inspiratie zit in de kleine dingen. Ze blijven te vaak alleen in mijn hoofd.’

Heel leuk, zo’n creatief brein, denk ik dan. Maar mijn takenlijstjes, planning en verantwoordelijkheden in werk en gezin maken dat ik weer over ga tot de orde van de dag. Het ontwerpproces wordt uitgesteld. Opnieuw.

Zo startte ook de wens van een eigen webshop. Op vrije momenten in mijn agenda kwam hij stukje bij beetje tot leven. Nu hij er is kan ik vaker de ruimte pakken om meer van mijn ideeën uit te werken. Eigen werk te maken, naast het werk voor klanten van Studio Vierkant. Het zijn ideeën die ontstaan tijdens een het gesprek met een vriendin, een rondje wandelen, het lezen van een boek met mijn dochters of…. in de nacht. Nu heeft het een doel. Namelijk het delen met jou.’ – Karin

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de producten hier!

Studio Vierkant ontwikkelde: 

Branding | merkpositionering | merkverhaal | merkbelofte | merkconcept | merkidentiteit | corporate identity | visuele identiteit | huisstijl | storytelling | tone of voice | beeldmerk | website | drukwerk | naam | website & realisatie