‘De keuzes die je vandaag maakt, hebben gevolgen voor morgen. In een maatschappij waar vandaag veel groeiende problemen worden gedeeld, worden morgen oplossingen voor bedacht. In het klein en in het groot.’

Door middel van merkidentiteit, branding en grafisch ontwerp helpt Studio Vierkant jouw authentieke verhaal, droom of doel te visualiseren en communiceren vanuit de kern. In de vorm die bij jou past.

Ik ben Karin, 31 jaar en al van jongs af aan wist ik dat ik een creatieve studie wilde doen. Ik ben een denker, geniet van creëren, organiseren en ben fan van lijstjes. Mooie kleurcombinaties, typografie, materiaal en compositie trekken mijn aandacht. Lang dacht ik later als ik groot ben binnenhuisarchitect te willen worden, maar ik merkte steeds meer liefde voor grafisch ontwerp. Toen ik het Nimeto heb afgerond, wilde ik graag meer focussen op creativiteit. Daarom vervolgde ik mijn studie met de opleiding Graphic Design op ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten.

In 2016 startte ik Studio Vierkant, waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb! Mijn droom als eigen ondernemer werd eerder werkelijkheid dan gedacht. Ik startte met het verlangen naar flexibiliteit en daardoor de focus op creativiteit, maar vooral met de wens om ieder ontwerpproces van begin tot eind te begeleiden tot een duurzaam resultaat. Inmiddels heb ik een groep creatieve specialisten om mij heen verzameld om een kwalitatief totaalbeeld aan de opdrachtgever te kunnen bieden, maar hierdoor kan ik zelf het concept en proces vasthouden. Zo houden we het efficiënt!

 

‘Grafisch ontwerp is niet alleen het vormgeven van iets esthetisch. Het is ook het oplossen van een probleem, het verminderen van een irritatie en/of het verhelderen van een verhaal’ 

 

Van research tot creatief concept
Met Studio Vierkant wil ik graag van betekenis zijn voor organisaties die iets toe willen voegen aan de maatschappij. Met een open blik kijk ik naar ieder vraagstuk. In deze tijd, waarin het steeds moeilijker wordt om op te vallen, is het mijn uitdaging om iedere opdracht zo authentiek mogelijk te maken. Zo ontstaat er een tijdloos ontwerp waarmee je jouw bedrijf verder kan bouwen. Ik help organisaties hun doel te bereiken door vanuit het hart naar een creatief concept te werken. Als het creatieve concept en ontwerp klaar zijn, gaan we over tot realisatie van communicatie uitingen. Jouw organisatie straalt uit wie hij is in alles wat hij doet!


Werk jij dagelijks vol enthousiasme mee aan de droom binnen jullie organisatie? Kan jij visueel wel wat sturing gebruiken? Of heb je andere vragen? Laat het weten!

Kennismaken? Superleuk!

 Of je nu een vraag hebt over een nieuwe huisstijl of op zoek bent naar een creatieve communicatie uiting. Let’s connect! We starten vrijblijvend met een kennismakingsgesprek, waarin ik je vertel wat Studio Vierkant voor je van betekenis kan zijn.

Contact