Jouw wijk in bloei! R3NEW

RENEW communities

Renew kwam met de vraag voor een positionering en restyling. Tijdens het eerste gesprek bleek dat de inhoud van Renew tot in de puntjes doordacht was. Een prachtig verhaal, duidelijke doelen en veel informatie om zaken, zorg en zingeving in de wijken van Nederland te brengen. Samenwerken en holistisch denken en doen kwamen heel erg naar voren.

Studio Vierkant is erin geslaagd om alle informatie in een helder en concreet concept te plaatsen. Door het onderzoek werd snel duidelijk wie Renew in de kern is en deze zijn uiteindelijk meegenomen in het nieuwe ontwerp, passend bij de doelgroep en identiteit van Renew!

‘Renew ontwikkelt en verbindt mensen met wijken, zorg, zaken en zingeving.’

In de (digitale) maatschappij van vandaag, waar individualisme en ontrouw steeds groter worden, wordt ontmoeting en verbinding steeds belangrijker. Te beginnen in jouw straat. Dus. Ga offline! Gebruik eenvoudig je zintuigen. Steek je handen uit de mouwen. Nodig de buren uit voor een kopje koffie of ga een potje voetballen in de wijk. Elk klein gebaar die je vandaag doet, heeft gevolgen voor morgen. Renew plant samen met jou dat zaadje in jouw wijk. Groei! Vanuit een helder plan, vind je nieuwe inzichten en de waarde van samen. Deel jouw enthousiasme en voor je het weet staat jouw wijk in bloei! Ons enthousiaste team van visionaire en actieve ondernemers begeleidt vrijwilligers om wijken in Nederland tot bloei te brengen.

‘Voor onze organisatie heeft Studio Vierkant de totale huisstijl, logo, opzet website en meer elementen ontworpen. Karin heeft in dit proces laten zien betrokken, vakkundig, creatief en doelgericht te zijn. Enerzijds wist ze aan te sluiten daar waar wij stonden, tegelijkertijd nam ze ons mee naar prachtige nieuwe uithoeken. Het eindresultaat is prachtig geworden, en we kijken met veel plezier terug op het proces. Ook richting de toekomst blijft Studio Vierkant ‘onze’ keuze voor ontwerp & ontwikkeling!’

Rene – Oprichter R3new