Alpha jubileummagazine

Alpha Life 2021

Al in het voorjaar van 2021 werd ik gebeld door Alpha Nederland of ik een magazine wilde ontwerpen en of ik daar in het najaar tijd voor zou hebben. Genoeg tijd, want het werd een jubileumeditie. Een stuk dikker dan de Alpha life zoals we die kennen, met genoeg ruimte voor mooie verhalen, foto’s èn een nieuwe stijl!✨ Begin oktober begon officieel ontwerpfase één van het magazine. We zochten naar een stramien waardoor een goede balans tussen tekst en beeld ontstond. Maar ook met de typografie, vormgeving en volgorde van pagina’s werd geëxperimenteerd tot het klopte. Alles passend bij de identiteit van Alpha.

‘Echt ontzettend mooi geworden! Wouw! Wouw! Wouw!’

Arnoud Drop – Directeur Alpha Nederland
Een magazine vind ik altijd leuk om te maken! Iedere pagina is anders, maar het is wel een totaalbeeld als je er doorheen bladert. Het was een fijne zoektocht en alle stukjes kwamen op de juiste plek. Alle verhalen en foto’s kwamen samen en eind november was het moment dat hij naar de drukker ging!

‘Whooooooeeeeh zo gaaf!!’

Michelle – Adviseur Communicatie | Marketing
Ondanks de diverse proefdrukken is het altijd spannend hoe het eindresultaat is als je hem vers van de pers in handen hebt. Maar ik ben meer dan tevreden! Dankzij alle talenten die hieraan hebben meegewerkt is het supermooi geworden! Wil je dit magazine bekijken en deze verhalen lezen? Dat kan ook online via de link!